Prime Minister's Office
We have strived to uphold the dignity and enhance the livelihoods of India's poorest: PM
30 MAY 2023 12:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a creative highlighting numerous initiatives that have transformed millions of lives over the past 9 years.
The Prime Minister tweeted;
“Over the past 9 years, we have strived to uphold the dignity and enhance the livelihoods of India's poorest. Through numerous initiatives we have transformed millions of lives. Our mission continues - to uplift every citizen and fulfill their dreams.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆମେ ଭାରତର ଗରିବ ଲୋକଙ୍କ ସମ୍ମାନ ରକ୍ଷା କରିବା ଏବଂ ସେମାନଙ୍କ ଜୀବନ ଜୀବିକାରେ ବୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ଉଦ୍ୟମ କରିଛୁ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
30 MAY 2023 12:33PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସୃଜନଶୀଳତାର ଅନେକ ପଦକ୍ଷେପକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ଯାହାକି ଗତ ୯ ବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ଲକ୍ଷ ଲକ୍ଷ ଲୋକଙ୍କ ଜୀବନରେ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆଣିଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ବିଗତ ୯ ବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ଆମେ ଭାରତର ଗରିବ ଲୋକଙ୍କ ସମ୍ମାନ ରକ୍ଷା କରିବା ଏବଂ ସେମାନଙ୍କ ଜୀବନ ଜୀବିକା ବୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ଚେଷ୍ଟା କରିଛୁ । ଅନେକ ପଦକ୍ଷେପ ମାଧ୍ୟମରେ ଆମେ ଲକ୍ଷ ଲକ୍ଷ ଜୀବନକୁ ପରିବର୍ତ୍ତନ କରିଛୁ । ପ୍ରତ୍ୟେକ ନାଗରିକଙ୍କୁ ଆଗକୁ ନେବା ଏବଂ ସେମାନଙ୍କର ସ୍ୱପ୍ନକୁ ପୂରଣ କରିବା ପାଇଁ ଆମର ମିଶନ ଜାରି ରହିଛି ।”