প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়না ভারতকী খ্বাইদগী হেন্না লাইরবশিং মমল লৈনা হিংহনবা অমসুং মখোয়গী হিংনবগী পাম্বৈশিং অদুবু ফগৎহন্নবা হোৎনখি: পি.এম.
30 MAY 2023 12:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌখিবা চহি ৯ অসিদা মী মিলিয়ন কয়া অমগী পুন্সিদা অওনবা পুরকখিবা অনৌবা থৌরাং কয়া অমবু উৎপা ক্রিয়েতিব অমা শিয়র তৌরকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“হৌখিবা চহি ৯ অসিদা, ঐখোয়না ভারতকী খ্বাইদগী হেন্না লাইরবশিং মমল লৈনা হিংহনবা অমসুং মখোয়গী হিংনবগী পাম্বৈশিং অদুবু ফগৎহন্নবা হোৎনখি। অনৌবা থৌরাং কয়া অমগী খুত্থাংদা ঐখোয়না মী মিলিয়ন কয়া অমগী পুন্সিদা অহোংবা অমা পুরকখ্রে। ঐখোয়গী মিসন অসিনা মখাতানা নাগরিক খুদিংমকপু অৱাংবা থাক্তা পুখৎলক্লি অমসুং মখোয়গী মঙালনশিং অদুবু মঙফাওনহল্লি।”

Prime Minister's Office
We have strived to uphold the dignity and enhance the livelihoods of India's poorest: PM
30 MAY 2023 12:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a creative highlighting numerous initiatives that have transformed millions of lives over the past 9 years.
The Prime Minister tweeted;
“Over the past 9 years, we have strived to uphold the dignity and enhance the livelihoods of India's poorest. Through numerous initiatives we have transformed millions of lives. Our mission continues - to uplift every citizen and fulfill their dreams.”