প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আমি ভাৰতৰ দৰিদ্ৰ জনসাধাৰণৰ মৰ্যাদা বৰ্তাই ৰাখিবলৈ আৰু তেওঁলোকৰ জীৱন-জীৱিকা উন্নত কৰিবলৈ চেষ্টা কৰিছোঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
30 MAY 2023 12:33PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিগত ৯ বছৰত লাখ লাখ লোকৰ জীৱনৰ পৰিৱৰ্তন ঘটা বহুতো পদক্ষেপৰ ওপৰত আলোকপাত কৰি এক টুইট শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি এইদৰে কয়;
তেওঁ কয়, ‘যোৱা ৯ বছৰত আমি ভাৰতৰ আটাইতকৈ দৰিদ্ৰ লোকসকলৰ মৰ্যাদা ৰক্ষা আৰু জীৱিকা বৃদ্ধিৰ বাবে চেষ্টা কৰি আহিছো। অসংখ্য পদক্ষেপৰ জৰিয়তে আমি লাখ লাখ লোকৰ জীৱন সলনি কৰিছো। প্ৰতিজন নাগৰিকৰ জীৱন-ধাৰণৰ মান উন্নত কৰা আৰু তেওঁলোকৰ সপোন পূৰণ কৰাই আমাৰ মিছন আৰু এই মিছন অব্যাহত আছে।”

Prime Minister's Office
We have strived to uphold the dignity and enhance the livelihoods of India's poorest: PM
30 MAY 2023 12:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a creative highlighting numerous initiatives that have transformed millions of lives over the past 9 years.
The Prime Minister tweeted;
“Over the past 9 years, we have strived to uphold the dignity and enhance the livelihoods of India's poorest. Through numerous initiatives we have transformed millions of lives. Our mission continues - to uplift every citizen and fulfill their dreams.”