Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Paul Schroder, Chief Executive, AustralianSuper
23 MAY 2023 8:51AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Paul Schroder, Chief Executive, AustralianSuper on 23 May 2023 in Sydney, Australia.
Prime Minister highlighted India’s credentials as one of the most preferred major economies for foreign investments in the world and invited AustralianSuper to partner with India.
AustralianSuper is an Australian superannuation fund headquartered in Melbourne, Victoria.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅଷ୍ଟ୍ରେଲିଆନସୁପରର ମୁଖ୍ୟ କାର୍ଯ୍ୟକାରୀ ଶ୍ରୀ ପଲ୍ ଶ୍ରୋଡରଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
23 MAY 2023 3:28PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୦୨୩ ମେ ୨୩ରେ ଅଷ୍ଟ୍ରେଲିଆନସୁପରର ମୁଖ୍ୟ କାର୍ଯ୍ୟକାରୀ ଶ୍ରୀ ପଲ୍ ଶ୍ରୋଡରଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ବିଶ୍ୱରେ ପୁଞ୍ଜିନିବେଶ ପାଇଁ ଭାରତ ସବୁଠୁ ପସନ୍ଦର ଅର୍ଥବ୍ୟବସ୍ଥା ମଧ୍ୟରୁ ଅନ୍ୟତମ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆଲୋକପାତ କରିବା ସହ ଭାରତ ସହ ସହଭାଗିତା ପାଇଁ ଅଷ୍ଟ୍ରେଲିଆନସୁପରକୁ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଅଷ୍ଟ୍ରେଲିଆନସୁପର ଅଷ୍ଟ୍ରେଲିଆର ଏକ ସୁପରଆନୁଏସନ ଫଣ୍ଡ୍‌, ଯାହାର ମୁଖ୍ୟାଳୟ ଭିକ୍ଟୋରିଆର ମେଲବର୍ନରେ ରହିଛି ।