Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Paul Schroder, Chief Executive, AustralianSuper
23 MAY 2023 8:51AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Paul Schroder, Chief Executive, AustralianSuper on 23 May 2023 in Sydney, Australia.
Prime Minister highlighted India’s credentials as one of the most preferred major economies for foreign investments in the world and invited AustralianSuper to partner with India.
AustralianSuper is an Australian superannuation fund headquartered in Melbourne, Victoria.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অস্ত্রেলিয়ানসুপরগী চীফ ইজুকিউতিপ, পাউল স্কোদরগা উনখ্রে
23 MAY 2023 8:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মে ২৩,২০২৩দা অস্ত্রেলিয়াগী সিদনিদা অস্ত্রেলিয়ানসুপরগী চীফ ইজুকিউতিপ, পাউল স্কোদরগা উনখ্রে।
মালেমদা মপান লৈবাকশিংনা খ্বাইদগী পাম্না শেন থাদনিংবা অচৌবা ইকোনোমি অমা ভারতনা ওইরক্লিবা অসিগী অফবা শরুকশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
অস্ত্রেলিয়ানসুপর অসি মেলবোর্নদা হেদক্বাতর ওইবা অস্ত্রেলিয়ান সুপরএনুয়েসন ফন্দ অমনি।