Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Dr. Andrew Forrest, Executive Chairman and Founder of Fortescue Metals Group and Fortescue Future Industries
23 MAY 2023 8:50AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met the leading Australian industrialist Dr. Andrew Forrest, Executive Chairman and Founder of Fortescue Metals Group and Fortescue Future Industries on 23 May 2023 in Sydney, Australia.
Prime Minister welcomed Fortescue Group’s plans to work with Indian companies in the field of Green Hydrogen. Emphasizing India’s ambitious renewable energy plans, Prime Minister highlighted the transformative reforms and initiatives being taken by India, such as the Green Hydrogen Mission.
Dr. Forrest briefed Prime Minister on Fortescue Future Industries plans and projects in India.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফোর্তসকিয়ু মেতেলস গ্রুপ অমসুং ফোর্তসকিয়ু ফিউচর ইন্দস্ত্রিসগী ইজিকিউতিপ চিয়ারমেন অমসুং ফাউন্দর দোক্তর এন্দ্রিয়ু ফোরেস্তকা উনখ্রে
23 MAY 2023 8:50AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মে ২৩,২০২৩দা অস্ত্রেলিয়াগী সিদনিদা ফোর্তসকিয়ু মেতেলস গ্রুপ অমসুং ফোর্তসকিয়ু ফিউচর ইন্দস্ত্রিসগী ইজিকিউতিপ চিয়ারমেন অমসুং ফাউন্দর দোক্তর এন্দ্রিয়ু ফোরেস্তকা উনখ্রে।
গ্রিন হায়দ্রোজেনগী লমদা ফোর্তসকিয়ু গ্রুপনা ভারতকী কম্পেনিশিংগা লোয়ন্না থবক তৌমিন্নবা থৌরাং তৌরিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখি। রিনিউএবল ইনর্জিগী লমদা ভারতনা অশা চাউনা পায়খৎলিবা থবকশিং পল্লদুনা, গ্রিন হায়দ্রোজেন মিসন য়াওনা ভারতনা পায়খৎলিবা অওনবশিং অমসুং থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা শন্দোক্না খঙহনখি।
ফোর্তসকিয়ু ফিউচর ইন্দস্ত্রিসনা ভারত্তা পায়খৎনবা থৌরাং তৌরিবা প্রোজেকশিংগী মতাংদা দোক্তর এন্দ্রিয়ু ফোরেস্তনা প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি।