Prime Minister's Office
PM thanks Australian Prime Minister, Anthony Albanese for hosting the next Quad Summit in Sydney
26 APR 2023 6:46PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi thanked the Australian Prime Minister, Anthony Albanese for hosting the next Quad Summit in Sydney, Australia.
Responding to the tweet of Australian PM, the Prime Minister tweeted;
“Thank you @AlboMP for hosting the next Quad Summit in Sydney which will bolster our efforts to ensure a free, open and inclusive Indo-Pacific.
I look forward to my visit and discussions on strengthening Quad collaboration across domains to advance our positive agenda.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিদনিদা মথংগী ক্বাদ সম্মিৎ য়ুম্বু ওইবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী এন্থোনি অলবানিস থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 APR 2023 6:46PM by PIB Imphal
অস্ত্রেলিয়াদা সিদনিদা মথংগী ক্বাদ সম্মিৎ য়ুম্বু ওইবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী এন্থোনি অলবানিস থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
অস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রীগী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“সিদনিদা মথংগী ক্বাদ সম্মিৎ পাংথোক্নবা য়ুম্বু ওইবগীদমক @AlboMP থাগৎচরি অমসুং মীফম অসিনা মনিংতম্বা, অথিংবা লৈতবা অমসুং অপুনবা ইন্দো-পেসিফিক অমা লৈহন্নবা ঐখোয়না পায়খৎলিবা থবকশিং হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহল্লগনি।
ঐগী খোঙচৎ অমসুং ঐখোয়গী অফবা এজেন্দা খুমাঙ চাউশিন্নবা হিরম কয়াদা ক্বাদ মতেং পাংনা হেনগৎহন্নবা খন্ন-নৈন্নবা ঐনা থাজবা থম্লি”।