Prime Minister's Office
PM expresses happiness over India’s spectacular climb of 16 places in World Bank’s Logistic Performance Index
22 APR 2023 7:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over over India’s spectacular climb of 16 places in World Bank’s Logistic Performance Index.
Replying to the tweet by Union Minister for Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted;
“An encouraging trend, powered by our reforms and focus on improving logistics infrastructure. These gains will reduce costs and make our businesses more competitive.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱার্ল্দ বেঙ্কগী লোজিস্তিক পর্ফোমেন্স ইন্দেক্সতা ভারতনা মফম ১৬ হাইগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
22 APR 2023 7:54PM by PIB Imphal
ৱার্ল্দ বেঙ্কগী লোজিস্তিক পর্ফোমেন্স ইন্দেক্সতা ভারতনা মফম ১৬ হাইগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রিগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঐখোয়গী অওনবশিং অমসুং লোজিস্তিক্স ইনফ্রাস্ত্রকচর ফগৎনবা মীৎয়েং চঙবদগী অফবা ফিবম অমা ওইরে। হায়রিবা অফবশিং অসিনা পোৎ-চৈ পুথোক-পুশিন্দা চঙবা শেনফম হন্থরগনি অমসুং ঐখোয়গী ললোন-ইতিক হেন্না চাংদম্নবা ঙম্লগনি”।