Prime Minister's Office
PM appreciates efforts for ending menace of drugs in society
20 APR 2023 10:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the efforts for ending the menace of drugs in society.
In response to a tweet by Union Home Minister, Shri Amit Shah, the Prime Minister said;
"Good initiative to bring synergy and proactiveness in ending the menace of drugs in society."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না খুন্নাইদা দ্রগনা থোকহল্লিবা সমস্যা লোইশিন্নবগীদমক লৌখৎলিবা খোঙথাংশিং থাগৎখ্রে
20 APR 2023 10:06AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা খুন্নাইদা দ্রগনা থোকহল্লিবা সমস্যা লোইশিন্নবগীদমক লৌখৎলিবা খোঙথাংশিং থাগৎখ্রে।
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"খুন্নাইদা দ্রগনা থোকহনবা সমস্যাশিং লোইশিন্নবা সিনর্জী অমসুং প্রোএক্তিবনেস পুরক্নবা অফবা থৌশিলনি।"