Prime Minister's Office
PM flags off Chennai-Coimbatore Vande Bharat Express at MGR Chennai Central Railway Station in Chennai, Tamil Nadu
08 APR 2023 6:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi flagged off the Chennai-Coimbatore Vande Bharat Express at MGR Chennai Central Railway Station in Chennai, Tamil Nadu today. Upon arriving at the venue, the Prime Minister inspected the Chennai-Coimbatore Vande Bharat Express and also interacted with children as well as with the train’s crew.
The Prime Minister tweeted:
“The wonderful cities of Chennai and Coimbatore have even better connectivity thanks to the Vande Bharat Express. Flagged off the train and also met young friends on the occasion.”
The Prime Minister was accompanied by the Governor of Tamil Nadu, Shri R N Ravi, the Chief Minister of Tamil Nadu, Shri M K Stalin and the Union Minister for Railways, Shri Ashwini Vaishnaw.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চেন্নাইগী এম.জি.আর চেন্নাই সেন্ত্রেল রেলৱে স্তেসন্দা চেন্নাই- কোয়েম্বতুর বন্দে ভারত এক্সপ্রেস লমথাখ্রে
08 APR 2023 6:16PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রধান মন্ত্রীনা চেন্নাইগী এম.জি.আর চেন্নাই সেন্ত্রেল রেলৱে স্তেসন্দা চেন্নাই-কোয়েম্বতুর বন্দে ভারত এক্সপ্রেস লমথাখ্রে। থৌরম মফম য়ৌবগা, প্রধান মন্ত্রীনা চেন্নাই-কোয়েম্বতুর বন্দে ভারত এক্সপ্রেস য়েংখি অমসুং অঙাংশিং অমসুং ত্রেনগী ক্রিয়ুশিংগা ৱারি শানখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অঙকপা সহরশিং চেন্নাই অমসুং কোয়েম্বতুরগী মরক্তা চৎথোক-চৎশিনগী খুদোংচাবা হেনগৎহনবগীদমক বন্দে ভারত এক্সপ্রেস থাগৎচরি। ত্রেন লমথাখি অমসুং থৌরম অদুদা নহা ওইরিবা মরুপশিংশু উনখি”।
থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রীগা লোয়ন্না তামিল নাদুগী রাজ্যপাল শ্রী আর এন রবি, তামিল নাদুগী চীফ মিনিস্তর শ্রী এম.কে স্তেলিন অমসুং রেলৱেজগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অশ্বিনি বৈষ্ণো শরুক য়াখি।