President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA PRESENTS PADMA AWARDS 2023 AT THE CIVIL INVESTITURE CEREMONY
05 APR 2023 7:36PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu presented 3 Padma Vibhushan, 5 Padma Bhushan and 47 Padma Shri Awards for the year 2023 at the Civil Investiture Ceremony-II held at Rashtrapati Bhavan this evening (April 5, 2023).
Among the dignitaries present on the occasion were the Vice President of India, Prime Minister and Union Minister for Home Affairs.
List of Awardees of the ceremony are attached

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
রাস্ত্রপতিনা সিভিল ইনভেস্তিচর থৌরমদা পদ্ম এৱার্দস ২০২৩ লান্থোকখ্রে
05 APR 2023 7:36PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রীমতী দ্রৌপদি মুর্মুনা ঙসি নুমিদাংৱাইরম (৫ এপ্রিল, ২০২৩) রাস্ত্রপতি বভনদা পাংথোকপা সিভিল ইনভেস্তিচর থৌরম-IIদা চহি ২০২৩গী পদ্ম বিভুশন ৩, পদ্ম ভুশন ৫ অমসুং পদ্ম শ্রী এৱার্দ ৪৭ লান্থোকখ্রে।
থৌরম অদুদা শরুক য়াখিবা শক্নাইরবশিংগী মরক্তা ভারতকী উপ-রাস্ত্রপতি, প্রধান মন্ত্রী অমসুং কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী য়াওখি।
থৌরম অসিদা এৱার্দ ফংলবশিংগী পরিং এতেচ তৌরি