Prime Minister's Office
PM bows to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu on his Jayanti
01 APR 2023 9:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tributes to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu on the special occasion of his Jayanti.
The Prime Minister tweeted;
“On the special occasion of his Jayanti, I bow to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu. He has left a deep impact among millions. He always placed utmost importance to serving society and empowering people. We will always work to fulfil his dreams.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হিস হোলিনেস দা. শ্রী শ্রী শ্রী শিবকুমার স্বামীগলুগী মপোক নুমিৎনা লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
01 APR 2023 9:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিস হোলিনেস দা. শ্রী শ্রী শ্রী শিবকুমার স্বামীগলুবু মপোক নুমিৎকী অখন্নবা থৌরমনা লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“মহাক্কী মপোক নুমিৎকী অখন্নবা থৌরমনা লাকপদা হিস হোলিনেস দা. শ্রী শ্রী শ্রী শিবকুমার স্বামীগলুবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্না মীওই কয়াদা চাউনা ইথিল পীখি। মহাক্না খুন্নাইগী শেবা তৌবা অমসুং মীওই কয়াদা শক্তি পীবদা মরু ওইবা মীৎয়েং চংদুনা লাকখি। মহাক্কী মঙলানশিং থুংহন্নবা মহাক্না মতম চুপ্পদা হোৎনগনি।”