প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জয়ন্তীত পৰম পূজ্য ড০ শ্ৰী শ্ৰী শ্ৰী শ্ৰী শিৱকুমাৰ স্বামীগালুৰ প্ৰতি প্ৰণিপাত জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
01 APR 2023 9:12AM by PIB Guwahati
পৰম পূজ্য ড০ শ্ৰী শ্ৰী শ্ৰী শিৱকুমাৰ স্বামীগালুৰ জয়ন্তীৰ বিশেষ উপলক্ষত তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এই সন্দৰ্ভত কৰা ‘টুইট’ত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে মন্তব্য কৰে;
"তেওঁৰ জয়ন্তীৰ বিশেষ উপলক্ষত মই পৰম পূজ্য ড০ শ্ৰী শ্ৰী শ্ৰী শিৱকুমাৰ স্বামীগালুক প্ৰণাম জনাইছো। তেওঁ লাখ লাখ লোকৰ মাজত গভীৰ প্ৰভাৱ পেলাইছিল। তেওঁ সদায় সমাজৰ সেৱা আৰু জনসাধাৰণক সবল কৰাৰ বাবে সৰ্বাধিক গুৰুত্ব দিছিল। আমি সদায় তেওঁৰ সপোনবোৰ পূৰণ কৰিবলৈ কাম কৰি যাম।"

Prime Minister's Office
PM bows to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu on his Jayanti
01 APR 2023 9:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tributes to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu on the special occasion of his Jayanti.
The Prime Minister tweeted;
“On the special occasion of his Jayanti, I bow to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu. He has left a deep impact among millions. He always placed utmost importance to serving society and empowering people. We will always work to fulfil his dreams.”