Prime Minister's Office
PM congratulates boxer, Lovlina Borgohain for winning gold medal at Boxing World Championships
26 MAR 2023 9:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated boxer, Lovlina Borgohain for winning gold medal at Boxing World Championships.
In a tweet Prime Minister said;
“Congratulations @LovlinaBorgohai for her stupendous feat at the Boxing World Championships. She showed great skill. India is delighted by her winning the Gold medal.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপতা সনাগী মেদল লৌরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা লভলীনা বরগোহাই থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 MAR 2023 9:23PM by PIB Imphal
ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপতা সনাগী মেদল লৌরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লভলীনা বরগোহাই থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপতা মহাক্কী অঙকপা মাইপাকপা অদুগীদমক @LovlinaBorgohai থাগৎচরি। মহাক্না ফজরবা হৈশিংবা উৎখি। মহাক্না সনাগী মেদল ফংলকপদা ভারত হরাওরে”।