Prime Minister's Office
PM attends Civil Investiture Ceremony
22 MAR 2023 9:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended Civil Investiture Ceremony at Rashtrapati Bhavan.
The Prime Minister tweeted :
"Attended the Civil Investiture Ceremony at Rashtrapati Bhavan where the Padma Awards were given. It is inspiring to be in the midst of outstanding achievers who have distinguished themselves in different fields and contributed to national progress."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী সিবিল ইনভেস্তিচর থৌরম শরুক য়াখ্রে
22 MAR 2023 9:55PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী রাস্ত্রপতি ভাবন্দা পাংথোকপা সিবিল ইনভেস্তিচর থৌরম শরুক য়াখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“রাস্ত্রপতি ভাবন্দা পাংথোকপা পদ্ম এৱার্দশিং য়েন্থোকপা সিবিল ইনভেস্তিচর থৌরম শরুক য়াখ্রে। তোঙান-তোঙানবা হিরমশিং মখোয় মশামক শক্নাইরবা মাইপাক্লবশিং অমসুং লৈবাক্কী চাউখৎ-থৌরাংদা থৌদাং লৌরিবশিংগী মরক্তা তিনবা অসি পুক্নিং থৌগৎলি”।