প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অসামৰিক সন্মান প্ৰদান অনুষ্ঠানত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অংশগ্ৰহণ
22 MAR 2023 9:55PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনত অনুষ্ঠিত অসামৰিক সন্মান প্ৰদান অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰে।
এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনত অনুষ্ঠিত অসামৰিক সন্মান প্ৰদান অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিছিলো য'ত পদ্ম সন্মানসমূহ প্ৰদান কৰা হৈছিল। বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত উৎকৃষ্ট সফলতা আহৰণ কৰি নিজকে বিশিষ্ট হিচাপে প্ৰতিষ্ঠা কৰাৰ লগতে ৰাষ্ট্ৰীয় প্ৰগতিত অৰিহণা যোগোৱাসকলৰ মাজত উপস্থিত থকাটো নিতান্তই অনুপ্ৰেৰণাদায়ক।"

Prime Minister's Office
PM attends Civil Investiture Ceremony
22 MAR 2023 9:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today attended Civil Investiture Ceremony at Rashtrapati Bhavan.
The Prime Minister tweeted :
"Attended the Civil Investiture Ceremony at Rashtrapati Bhavan where the Padma Awards were given. It is inspiring to be in the midst of outstanding achievers who have distinguished themselves in different fields and contributed to national progress."