Prime Minister's Office
PM attends Ugadi celebrations hosted by former Vice President Shri M Venkaiah Naidu
21 MAR 2023 9:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has attended Ugadi celebrations hosted by former Vice President Shri M Venkaiah Naidu.
In response to a tweet by the former Vice President, Shri M Venkaiah Naidu, the Prime Minister said;
"Glad to have attended Ugadi celebrations hosted by our former Vice President Shri @MVenkaiahNaidu Garu. Having known him for decades, I have seen his passion for culture and the zeal with which he marks important festivals."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰাক্তন উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী এম. ভেংকায়া নাইডুৰ দ্বাৰা আয়োজিত উগাড়ী উদযাপন অনুষ্ঠানত উপস্থিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
21 MAR 2023 9:41AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰাক্তন উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী এম. ভেংকায়া নাইডুৰ দ্বাৰা আয়োজিত উগাড়ী উদযাপন অনুষ্ঠানত উপস্থিত থাকে৷
প্ৰাক্তন উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী এম. ভেংকায়া নাইডুৰ টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“প্ৰাক্তন উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী এম. ভেংকায়া নাইডুৰ দ্বাৰা আয়োজিত উগাড়ী উদযাপন অনুষ্ঠানত উপস্থিত থাকি আনন্দিত অনুভৱ কৰিলো৷ কেইবা দশক ধৰি তেওঁক চিনি পোৱাৰ বাবে মই তেওঁৰ সংস্কৃতিৰ প্ৰতি থকা আকৰ্ষণ আৰু গুৰুত্বপূৰ্ণ উৎসৱ-পাৰ্বনবোৰ যি উদ্যমেৰে পালন কৰে, সেয়া মই দেখি আহিছো৷”