প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী উপ-রাস্ত্রপতি শ্রী এম. ভেনকাইয়া নাইদুনা শীনবা উগাদি কুহ্মৈ শরুক য়াখ্রে
21 MAR 2023 9:41AM by PIB Imphal
হান্নগী উপ-রাস্ত্রপতি শ্রী এম.ভেনকাইয়া নাইদুনা শীন্দুনা পাংথোকপা উগাদি কুহ্মৈ প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী শরুক য়াখ্রে।
হান্নগী উপ-রাস্ত্রপতি শ্রী এম.ভেনকাইয়া নাইদুগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হান্নগী উপ-রাস্ত্রপতি শ্রী @MvenkaiahNaidu গারুনা শীনবা উগাদি কুহ্মৈ শরুক য়াবদা হরাওই। চহি কয়া মহাক্কা লোয়নরকপদগী, মহাক্না নাৎতা ঙাওজবা অমসুং মহাক্না মরুওইবা কুহ্মৈশিং থৱায় য়াওনা পাংথোকপা অদু ঐ উরে”।

Prime Minister's Office
PM attends Ugadi celebrations hosted by former Vice President Shri M Venkaiah Naidu
21 MAR 2023 9:41AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has attended Ugadi celebrations hosted by former Vice President Shri M Venkaiah Naidu.
In response to a tweet by the former Vice President, Shri M Venkaiah Naidu, the Prime Minister said;
"Glad to have attended Ugadi celebrations hosted by our former Vice President Shri @MVenkaiahNaidu Garu. Having known him for decades, I have seen his passion for culture and the zeal with which he marks important festivals."