Prime Minister's Office
India's port sector is growing rapidly and contributing to economic progress: PM
16 MAR 2023 2:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the achievements of Tuticorin VOC port a Y-o-Y growth of 11.35%. The Port has handled 36.03 Million Tonnes of cargo, as on 14.03.2023 and surpassed the target of 36 Million Tonnes, set by the Shipping Ministry 17 days ahead in the FY 2022-23.
In a reply to a tweet by V.O. Chidambaranar Port Authority, Tuticorin, the Prime Minister tweeted;
“Good! India's port sector is growing rapidly and contributing to economic progress.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী পোর্ত সেক্তর য়াংনা চাউখৎলক্লি অমসুং শেন-থুম চাউখৎপদা মতেং পাংলি: প্রধান মন্ত্রী
16 MAR 2023 2:56PM by PIB Imphal
তুতিকোরিন ভি.ও.সি পোর্ত চাদা ১১.৩৫(ইয়ার-ওন-ইয়ার) গ্রোথ পুরকপা ঙম্বদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে। মার্চ ১৪,২০২৩ ফাওবদা, পোর্ত অসিনা কার্গো মিল্লিয়ন তন ৩৬.০৩ পুথোক-পুশিন তৌখি অমসুং শেনবা চহি ২০২২-২৩দা সিপ্পিং মিনিস্ত্রিনা মিল্লিয়ন তন ৩৬গী পান্দম থমখিবা অদু নুমিৎ ১৭ ৱাৎলিঙৈদা পান্দম ফংবা ঙমখি।
ভি.ও চিদম্বরানার পোর্ত ওথোরিতি, তুতিকোরিনগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“য়াম্না ফরে! ভারতকী পোর্ত সেক্তর য়াংনা চাউখৎলক্লি অমসুং শেন-থুম চাউখৎপদা মতেং পাংলি”।