Prime Minister's Office
President and CEO of Nokia meets PM
13 MAR 2023 10:55PM by PIB Delhi
President and CEO of Nokia, Mr Pekka Lundmark met the Prime Minister, Shri Narendra Modi.
The Prime Minister tweeted :
"A fruitful meeting with Mr. @PekkaLundmark in which we discussed aspects relating to technology and leveraging it for the welfare of society. We also discussed India’s strides in building next generation digital infrastructure."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নোকিয়াগী প্রসিদেন্ত অমসুং সি.ই.ওগা উনখ্রে
13 MAR 2023 10:55PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নোকিয়াগী প্রসিদেন্ত অমসুং সি.ই.ও, পেক্কা লুন্দমার্ক উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“য়াম্না কান্নরবা মীফম অমা @PekkaLundmarkগা লোয়ন্না পাংথোক্তুনা ঐখোয়না তেক্নোলোজি অমসুং খুন্নাইগী য়াইফনবা মসি শীজিন্নবগী মতাংদা খন্নখ্রে। অনৌবা মখলগী দিজিতেল ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবা ভারতনা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মতাংদশু ঐখোয়না ৱা খন্নখি”।