প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নকিয়াৰ প্ৰেছিডেণ্ট আৰু মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ
13 MAR 2023 10:55PM by PIB Guwahati
নকিয়াৰ প্ৰেছিডেণ্ট আৰু মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া শ্ৰী পেক্কা লুণ্ডমাৰ্কে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
"শ্ৰীযুত @PekkaLundmark-ৰ সৈতে এক ফলপ্ৰসূ বৈঠক সম্পন্ন হ’ল। বৈঠকত আমি সমাজৰ কল্যাণৰ বাবে প্ৰযুক্তিৰ ব্যৱহাৰক লৈ আলোচনা কৰিছোঁ। বৈঠকত পৰৱৰ্তী প্ৰজন্মৰ ডিজিটেল আন্তঃগাঁথনি নিৰ্মাণৰ ক্ষেত্ৰত ভাৰতৰ পদক্ষেপৰ বিষয়েও আলোচনা হয়।"

Prime Minister's Office
President and CEO of Nokia meets PM
13 MAR 2023 10:55PM by PIB Delhi
President and CEO of Nokia, Mr Pekka Lundmark met the Prime Minister, Shri Narendra Modi.
The Prime Minister tweeted :
"A fruitful meeting with Mr. @PekkaLundmark in which we discussed aspects relating to technology and leveraging it for the welfare of society. We also discussed India’s strides in building next generation digital infrastructure."