Prime Minister's Office
PM congratulates entire team of 'Naatu Naatu' for winning Oscar award
13 MAR 2023 10:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian Musical Composer, M.M Keeravani, Lyricist, Chandrabose and entire team for winning Oscar award for 'Naatu Naatu' song from RRR movie for Best Original Song. Shri Modi said that this is exceptional and the popularity of ‘Naatu Naatu’ is global.
In response to the tweet by the Academy, the Prime Minister tweeted;
"Exceptional!
The popularity of ‘Naatu Naatu’ is global. It will be a song that will be remembered for years to come. Congratulations to @mmkeeravaani, @boselyricist and the entire team for this prestigious honour.
India is elated and proud. #Oscars"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা “নাতু নাতু”গী অপুনবা তীম্বু ওস্কার এৱার্দ ফংবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
13 MAR 2023 10:59AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আর.আর.আর. মুভীগী ঈশৈ “নাতু নাতু”না ওস্কার এৱার্দতা বেস্ত ওরিজিনেল সোং মনা ফংলকপদা ভারতকী ম্যুজিক কম্পোজর, এম.এম. কীরবানী, ঈশৈ ময়েক ইবা, চন্দ্রবোস অমসুং অপুনবা তীম্বু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা মসিগুম্বা মতৌ অসিদি য়াম্না তোঙানবা মতৌনি অমসুং “নাতু নাতু”না মালেম শিনবা থুংবদা মমিং চৎলি হায়না ফোংদোকখি।
একাদমীগী ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখিঃ
“তোঙানবা মতৌনি!
‘নাতু নাতু’ অসি মালেমদা মমিং চৎলে। মসিদি চহি কয়া অসিদা নিংশিংনহৌরগদবা ঈশৈ অমনি। @mmkeeravaani, @boselyricist অমসুং অপুনবা তীম্বু মসিগুম্বা ইকায় খুম্ননিংঙাই ওইরবা মায় পাকপা অসিগীদমক্তা থাগৎচরি। ভারতনা নুংঙাইজরি অমসুং চাউথোকচরি। #Oscars”