ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅସ୍କାର ପୁରସ୍କାର ଜିତିଥିବା ‘ନାଟୁ ନାଟୁ’ର ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଟିମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
14 MAR 2023 11:16AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ସର୍ବଶ୍ରେଷ୍ଠ ମୌଳିକ ସଂଗୀତ ବର୍ଗରେ ଆରଆରଆର ଫିଲ୍ମର ଗୀତ ‘ନାଟୁ ନାଟୁ’ ଅସ୍କାର ପୁରସ୍କାର ଜିତିଥିବାରୁ ଭାରତୀୟ ସଂଯୋଜକ ଏମ.ଏମ. କୀରାଭନି, ଗୀତିକାର ଚନ୍ଦ୍ରବୋଷ ଓ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଟିମକୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଏହା ଅସାଧାରଣ ଓ ସାରା ବିଶ୍ୱରେ ‘ନାଟୁ ନାଟୁ’ ଲୋକପ୍ରିୟ ହୋଇଛି ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
ଏକାଡେମୀ ଦ୍ୱାରା କରାଯାଇଥିବା ଏକ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଅସାଧାରଣ!
ସାରା ବିଶ୍ୱରେ ‘ନାଟୁ ନାଟୁ’ ଲୋକପ୍ରିୟ ହୋଇଛି । ଏହା ଏପରି ଏକ ସଂଗୀତ ଯାହା ଆଗାମୀ ବର୍ଷଗୁଡିକରେ ମଧ୍ୟ ସ୍ମରଣୀୟ ରହିବ । @mmkeeravaani, @boselyricist ଓ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଟିମକୁ ଏହି ପ୍ରତିଷ୍ଠିତ ସମ୍ମାନ ପାଇଁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଭାରତ ପ୍ରଫୁଲ୍ଲିତ ଓ ଗୌରବାନ୍ୱିତ । #Oscars”

Prime Minister's Office
PM congratulates entire team of 'Naatu Naatu' for winning Oscar award
13 MAR 2023 10:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian Musical Composer, M.M Keeravani, Lyricist, Chandrabose and entire team for winning Oscar award for 'Naatu Naatu' song from RRR movie for Best Original Song. Shri Modi said that this is exceptional and the popularity of ‘Naatu Naatu’ is global.
In response to the tweet by the Academy, the Prime Minister tweeted;
"Exceptional!
The popularity of ‘Naatu Naatu’ is global. It will be a song that will be remembered for years to come. Congratulations to @mmkeeravaani, @boselyricist and the entire team for this prestigious honour.
India is elated and proud. #Oscars"