Prime Minister's Office
PM extends best wishes CISF personnel on their Raising Day
10 MAR 2023 8:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the CISF personnel and their families on the Raising Day of Central Industrial Security Force.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On their Raising Day, best wishes to all @CISFHQrs personnel. The CISF has a vital role in our security apparatus. They provide round the clock security at key locations including critical and strategic infrastructure. The force is known for its hardwork and professional outlook."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সি.আই.এস.এফ. পর্সোনেলশিংগী মফমদা মখোয়গী রাইজিং দেগীদমক্তা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
10 MAR 2023 8:23AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেন্ত্রেল ইন্দস্ত্রীএল সেক্যুরিতী ফোর্সকী রাইজিং নুমিৎ অসিদা সি.আই.এস.এফ. পর্সোনেল অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংগী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না ফোংদোকখিঃ
“@CISFHQrs পর্সোনেল খুদিংদা মখোয়গী রাইজিং দেগীদমক্তা য়াইফ পাউজেল পীজরি। সি.আই.এস.এফ. না ঐখোয়গী সেক্যুরিতী এপারেতসতা মরু ওইবা থৌদাং য়ারি। মখোয়না মরু ওইবা অমসুং স্ত্রেতজিক ওইবা ইনফ্রাস্ত্রকচর য়াওনা মরু ওইবা মফম কয়াদা অহিং নুংথিল নাইদনা ঙাক শেল্লি। ফোর্স অসি থবক কনবা অমসুং প্রোফেস্নেল ওইবা মিৎয়েং য়েংবগীদমক্তা মীয়াম্না খঙনরিবনি”।