প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চিআইএছএফৰ জোৱানসকলক প্ৰতিষ্ঠা দিৱসৰ শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 MAR 2023 8:23AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কেন্দ্ৰীয় ঔদ্যোগিক সুৰক্ষা বাহিনীৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে ইয়াৰ জোৱানসকল আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়ালবৰ্গলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে @CISFHQrsৰ সকলো জোৱানকে শুভেচ্ছা জনালো। আমাৰ নিৰাপত্তা ব্যৱস্থাত চিআইএছএফে এটি গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছে। তেওঁলোকে গুৰুত্বপূৰ্ণ আৰু কৌশলগত আন্তঃগাঁথনিকে প্ৰমুখ্য কৰি প্ৰধান স্থানসমূহত ২৪ ঘন্টাই নিৰাপত্তা প্ৰদান কৰি আহিছে। এই বাহিনীটো কঠোৰ পৰিশ্ৰম আৰু পেছাদাৰী দৃষ্টিভংগীৰ বাবে সু-পৰিচিত।"

Prime Minister's Office
PM extends best wishes CISF personnel on their Raising Day
10 MAR 2023 8:23AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the CISF personnel and their families on the Raising Day of Central Industrial Security Force.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On their Raising Day, best wishes to all @CISFHQrs personnel. The CISF has a vital role in our security apparatus. They provide round the clock security at key locations including critical and strategic infrastructure. The force is known for its hardwork and professional outlook."