Prime Minister's Office
PM attends the oath taking ceremony at Shillong
07 MAR 2023 2:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has attended the oath taking ceremony of Meghalaya Chief Minister, Shri Conrad K Sangma and his ministerial team. Shri Modi has congratulated those who took oath today.
The Prime Minister tweeted;
“Attended the oath taking ceremony of Shri @SangmaConrad Ji and his ministerial team. Congratulations to those who took oath. Best wishes to them in their pursuit of taking Meghalaya to new heights of growth.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শিল্লোংদা ৱাশক লৌবগী থৌরম শরুক য়াখ্রে
07 MAR 2023 2:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মেঘালয়গী চীফ মিনিস্তর শ্রী কোনরাদ শংমা অমসুং মহাক্কী মন্ত্রীশিং ৱাশক লৌবগী থৌরম শরুক য়াখ্রে। ঙসি ৱাশক লৌখ্রবশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“শ্রী@SangmaConrad জি অমসুং মহাক্কী মিনিস্তর কাংবু ৱাশক লৌবগী থৌরম শরুক য়াখি। ৱাশক লৌখ্রবশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মেঘালয় চাউখৎপগী অনৌবা থাকশিংদা পুখৎনবা মখোয়গী থবকশিংগীদমক মখোয়দা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।