প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্বিলঙত শপত গ্ৰহণ অনুষ্ঠানত অংশ গ্ৰহণ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
07 MAR 2023 2:06PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মেঘালয়ৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী কনৰাড কে চাংমা আৰু তেওঁৰ মন্ত্ৰীদলৰ শপত গ্ৰহণ অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে আজি শপত গ্ৰহণ কৰা প্ৰতিগৰাকী বিধায়ককে অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"শ্ৰী @SangmaConradজী আৰু তেওঁৰ মন্ত্ৰীদলৰ শপত গ্ৰহণ অনুষ্ঠানত উপস্থিত আছিলোঁ। যিসকলে শপত গ্ৰহণ কৰিলে তেওঁলোকক অভিনন্দন জনাইছোঁ। মেঘালয়ক বিকাশৰ নতুন উচ্চতালৈ লৈ যোৱাৰ প্ৰয়াসৰ বাবে তেওঁলোকক শুভেচ্ছা জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM attends the oath taking ceremony at Shillong
07 MAR 2023 2:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has attended the oath taking ceremony of Meghalaya Chief Minister, Shri Conrad K Sangma and his ministerial team. Shri Modi has congratulated those who took oath today.
The Prime Minister tweeted;
“Attended the oath taking ceremony of Shri @SangmaConrad Ji and his ministerial team. Congratulations to those who took oath. Best wishes to them in their pursuit of taking Meghalaya to new heights of growth.”