Prime Minister's Office
PM compliments ECI for efforts to reach every voter in Meghalaya
26 FEB 2023 11:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded all those involved in monumental effort by the ECI to ensure every eligible voter can vote with ease in Meghalaya.
ECI has dispatched 974 polling teams across 59 poll-going assembly constituencies in Meghalaya.
Moreover, polling teams trekked difficult terrains for hours, sailed to Kamsing polling station with only 35 voters, used traditional Khasi baskets to carry polling materials to ensure no voter is left behind.
In reply to a tweet by PIB Meghalaya, the Prime Minister tweeted;
“This is yet another example of the monumental effort by the ECI to ensure every eligible voter can vote with ease. Compliments to all those who are a part of these teams. This should also inspire voters to turnout in record numbers and further strengthen our democracy.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মেঘালয়দা ভোত্তর খুদিংমক ভোৎ থাদবা ঙম্নবা হোৎনবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ই.সি.আই থাগৎখ্রে
26 FEB 2023 11:07AM by PIB Imphal
মেঘলয়দা ভোত্তর খুদিংমক নুংঙাইনা ভোৎ থাদবা ঙম্নবা ই.সি.আইনা পায়খৎখিবা অচৌবা থবক্তা শরুক য়াখিবা মীওই খুদিংমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে।
ই.সি.আইনা মেঘালয়দা মীখল পাংথোক্কদবা এশেমব্লি কেন্দ্র ৫৯ শীনবা থুংনা পোল্লিং তিম ৯৭৪ থাখ্রে।
অদুবু, পোল্লিং তিমশিং পুং কয়া খুদোংথিবা লম্বীশিংদা খোঙনা চৎখি, শুপ্নগী ভোত্তর ৩৫ খক লৈবা কামসিং পোল্লিং স্তেসন ফাওবা চৎখি, ভোত্তর খুদিংমক ভোৎ থাদবা ঙম্নবা পোল্লিংগী মপোৎ-মচৈশিং পুনবা খাসিগী মমাঙঙৈগী পোল্লাংশিং শীজিন্নখি।
পি.আই.পি মেঘালয়গী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসি ভোত্তর খুদিংমক লাইনা ভোৎ থাদবা ঙম্নবা ই.সি.আইনা পাংথোকপা অচৌবা থবক্কী অতোপ্পা খুদম অমনি। হায়রিবা কাংবু অসিগী শরুক অমা ওইরিবা মীওই খুদিংমক থাগৎলি। মসিনা রেকোর্দ থম্বা মশিংদা ভোত্তর থোরক্নবা পুক্নিং থৌগৎকনি অমসুং মখা তানা ঐখোয়গী গনতন্ত্র মপাঙ্গল কনখৎহনগনি”।