Prime Minister's Office
The vibrant Tamil culture is popular globally: PM
13 FEB 2023 9:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has responded to a tweet by Singapore Prime Minister, H.E. Lee Hsien Loong where the Singapore Premier informed that he celebrated a belated Pongal with residents from AMK, Kebun Baru & YCK.
Responding to the tweet, the Prime Minister said;
“This is gladdening to see. The vibrant Tamil culture is popular globally.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফজরবা তামিল কলচর মালেমদা মমিং চৎলে: প্রধান মন্ত্রী
13 FEB 2023 9:18AM by PIB Imphal
শিঙ্গাপুরগী প্রধান মন্ত্রী লী সিয়েন লুংনা এ.এম.কে, কেবুন বারু অমসুং ৱাই.সি.কেগী মীওইশিংগা লোয়ন্না নুংঙাইরবা পোঙ্গাল অমা পাংথোকখিবগী মতাংদা শিঙ্গাপুরগী লুচিংবা অসিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পীখ্রে।
ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসি উবদা হরাওই। ফজরবা তামিল কলচর মালেমদা মমিং চৎলে”।