প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সজীৱ তামিল সংস্কৃতি বিশ্বজুৰি জনপ্ৰিয়: প্ৰধানমন্ত্ৰী
13 FEB 2023 9:18AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ছিংগাপুৰৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী এইচ ই লি ছিয়েন লুঙৰ টুইটৰ উত্তৰ দিছে। ছিংগাপুৰৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ টুইটযোগে জনাইছিল যে তেওঁ এ এম কে, কেবুন বাৰু আৰু ৱাই চি কেৰ বাসিন্দাসকলৰ সৈতে পলমকৈ পোংগল উদযাপন কৰে।
এই টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"আপোনাক এইদৰে দেখি ভাল লাগিল।" সজীৱ তামিল সংস্কৃতি বিশ্বজুৰি জনপ্ৰিয়।"

Prime Minister's Office
The vibrant Tamil culture is popular globally: PM
13 FEB 2023 9:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has responded to a tweet by Singapore Prime Minister, H.E. Lee Hsien Loong where the Singapore Premier informed that he celebrated a belated Pongal with residents from AMK, Kebun Baru & YCK.
Responding to the tweet, the Prime Minister said;
“This is gladdening to see. The vibrant Tamil culture is popular globally.”