Prime Minister's Office
India stands firmly with the people of Türkiye: PM
10 FEB 2023 7:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that India will keep trying to save maximum lives under 'Operation Dost'.
Responding to a tweet by MEA regarding the role that Indian team is playing in Turkiye, the Prime Minister tweeted :
"Our teams are working day and night as a part of ‘Operation Dost.’ They will keep giving their best to ensure maximum lives and property are saved. In this critical time, India stands firmly with the people of Türkiye."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা তর্কিগী মীয়ামগীদমক লেংদনা লৈরি: প্রধান মন্ত্রী
10 FEB 2023 7:35PM by PIB Imphal
‘ওপরেসন দোস্ত’কী মখাদা মীওই খ্বাইদগী য়াম্না কন্নবা ভারতনা হোৎনগনি হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে।
তর্কিদা মতেং পাংলিবা ভারতকী কাংবু অদুগী থৌদাংগী মতাংদা এক্সতর্নেল এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
“ ‘ওপরেসন দোস্ত’কী শরুক অমা ওইনা ঐখোয়গী কাংবুনা অহিং-নুংথিলদা থবক তৌরি। মীওই মশিং য়াম্না কন্নবা অমসুং লন-থুমশিং কন্নবা মখোয়না মখোয়গী ঙমজবা থাক্তা থবক তৌগনি। লুরবা তানফম অসিদা, ভারতনা তর্কিগী মীয়ামগীদমক লেংদনা লৈরি”।