Prime Minister's Office
PM acknowledges the efforts of National Science Centre Delhi for organizing Astro Night Sky Tourism at Kartavyapath
10 JAN 2023 10:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged the efforts of National Science Centre Delhi for organizing Astro Night Sky Tourism at Kartavyapath.
Responding to a tweet by National Science Centre Delhi, the Prime Minister said;
"Interesting effort to ignite curiosity towards space and astronomy among our youth."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କର୍ତ୍ତବ୍ୟପଥରେ ଆଷ୍ଟ୍ରୋ ନାଇଟ ସ୍କାଏ ପର୍ଯ୍ୟଟନ ଆୟୋଜନ ନିମନ୍ତେ ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ବିଜ୍ଞାନ କେନ୍ଦ୍ର ଦିଲ୍ଲୀର ପ୍ରୟାସକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ
11 JAN 2023 8:02PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କର୍ତ୍ତବ୍ୟପଥରେ ଆଷ୍ଟ୍ରୋ ନାଇଟ ସ୍କାଏ ପର୍ଯ୍ୟଟନ ଆୟୋଜନ ନିମନ୍ତେ ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ବିଜ୍ଞାନ କେନ୍ଦ୍ର ଦିଲ୍ଲୀର ପ୍ରୟାସକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ବିଜ୍ଞାନ କେନ୍ଦ୍ର ଦିଲ୍ଲୀ ଦ୍ୱାରା ହୋଇଥିବା ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରତିକି୍ରୟା ରଖି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
‘‘ଆମ ଯୁବପିଢ଼ିଙ୍କଠାରେ ମହାକାଶ ଏବଂ ଜ୍ୟୋତିର୍ବିଜ୍ଞାନ ପ୍ରତି ଆଗ୍ରହ ସୃଷ୍ଟି ଲାଗି ଚମକ୍ରାର ପ୍ରୟାସ ।’’