Prime Minister's Office
PM applauds as Indian Army deploys its largest contingent of women peacekeepers in United Nation mission at Abyei, UNISFA
06 JAN 2023 5:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed pride as Indian Army deploys its largest contingent of women peacekeepers in United Nation mission at Abyei, UNISFA. Shri Modi also said that India has a tradition of active participation in UN peacekeeping missions.
Responding to a tweet by ADG PI - INDIAN ARMY, the Prime Minister tweeted;
“Proud to see this.
India has a tradition of active participation in UN peacekeeping missions. The participation by our Nari Shakti is even more gladdening.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অবয়ৈ, য়ুনিসফাদা য়ুনাইতেদ নেসন মিসন্দা ভারত লান্মীনা মসিগী খ্বাইদগী চাউবা নুপী পিছকিপ্পরশিং থম্বদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
06 JAN 2023 5:18PM by PIB Imphal
অবয়ৈ, য়ুনিসফাদা য়ুনাইতেদ নেসন মিসন্দা ভারত লান্মীনা মসিগী খ্বাইদগী চাউবা নুপী পিছকিপ্পরশিং থম্বদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাউথোকচবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি য়ু.এন পিছকিপ্পিং মিসনশিংদা থৱায় য়াওনা শরুক য়াবগী ভারতকী চৎনবী অমা লৈ।
ভারত লান্মীগী এ.দি.জি পি.আইগী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসি উবদা চাউথোকচৈ।
য়ু.এন পিছকিপ্পিং মিসনশিংদা থৱায় য়াওনা শরুক য়াবগী ভারতকী চৎনবী অমা লৈ। ঐখোয়গী নারি শক্তিনা শরুক য়াবা অসিনা হেন্না হরাওরে”।