Prime Minister's Office
PM to join today’s scheduled programmes in West Bengal via video conferencing
30 DEC 2022 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister who was to visit West Bengal today, will join the scheduled programmes in West Bengal via video conferencing.
In a tweet the Prime Minister Office said:
"PM @narendramodi will join today’s scheduled programmes in West Bengal via video conferencing. These programmes include the launch of key connectivity related projects and the meeting of the National Ganga Council."
The Prime Minister's mother passed away in Ahmedabad earlier today.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি নোংচুপ বঙ্গালদা পাংথোক্কদবা থৌরমশিং ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা শরুক য়াগনি
30 DEC 2022 9:03AM by PIB Imphal
ঙসি নোংচুপ বঙ্গালদা চৎকদবা প্রধান মন্ত্রীনা, নোংচুপ বঙ্গালদা পাংথোক্কদবা থৌরমশিং ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা শরুক য়াগনি।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা হায়খি;
“ঙসি নোংচুপ বঙ্গালদা পাংথোক্কদবা থৌরমশিং প্রধান মন্ত্রী@narendramodi না ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা শরুক য়াগনি। পাংথোক্কদবা থৌরমশিংগী মনুংদা লম্বী-থোংগা মরী লৈনবা প্রোজেকশিং অমসুং নেসনেল গঙ্গা কাউন্সিলগী মীফম য়াওরি”।
ঙসি অঙনবদা অহমেদবাত্তা প্রধান মন্ত্রীগী মমা লৈখিদ্রে।