প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভিডিঅ' কনফাৰেন্সৰ জৰিয়তে পশ্চিম বংগত আজিৰ অনুসূচীত অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিব
30 DEC 2022 9:03AM by PIB Guwahati
আজি পশ্চিম বংগ ভ্ৰমণৰ কথা থকা প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে ভিডিঅ' কনফাৰেন্সৰ জৰিয়তে পশ্চিম বংগত অনুসূচীত অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে এটা টুইটযোগে কয়:
"প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভিডিঅ' কনফাৰেন্সৰ জৰিয়তে পশ্চিম বংগত আজিৰ অনুসূচীত অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিব। এই কাৰ্যসূচীসমূহৰ ভিতৰত আছে যোগাযোগ সম্পৰ্কীয় গুৰুত্বপূৰ্ণ প্ৰকল্পৰ শুভাৰম্ভ আৰু ৰাষ্ট্ৰীয় গংগা পৰিষদৰ এখন বৈঠক। "
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ মাতৃৰ আজি ৰাতিপুৱা আহমেদাবাদত মৃত্যু হয়।

Prime Minister's Office
PM to join today’s scheduled programmes in West Bengal via video conferencing
30 DEC 2022 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister who was to visit West Bengal today, will join the scheduled programmes in West Bengal via video conferencing.
In a tweet the Prime Minister Office said:
"PM @narendramodi will join today’s scheduled programmes in West Bengal via video conferencing. These programmes include the launch of key connectivity related projects and the meeting of the National Ganga Council."
The Prime Minister's mother passed away in Ahmedabad earlier today.