Prime Minister's Office
PM shares breathtaking images from recently launched EOS-06 satellite
02 DEC 2022 6:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared images from the recently launched EOS-06 satellite. The Prime Minister further added that these advancements in the world of space technology will help in better prediction of cyclones and promote the coastal economy as well.
The Prime Minister tweeted;
“Have you come across breathtaking images from the recently launched EOS-06 satellite? Sharing some beautiful images of Gujarat. These advances in the world of space technology will help us to better predict cyclones and promote our coastal economy too.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হন্দক থাগৎখিবা সেতিল্লাইত ই.ও.এস-০৬কী ফজরবা মমিশিং মীয়ামদা উৎখ্রে
02 DEC 2022 6:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখিবা সেতিল্লাইত ই.ও.এস-০৬কী মমিশিং মীয়ামদা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি স্পেস তেক্নোলোজিগী তাইবংগী খুমাঙচাউশিনবা অসিনা নোংলৈ-নুংশিৎ মাঙজৌন্না খঙবা অমসুং সমুদ্র মপানগী শেন্মিৎলোন ফগৎহনবদা মতেং পাংগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ অদোম হন্দক থাগৎখিবা সেতিল্লাইত ই.ও.এস-০৬কী ফজরবা মমিশিং উরবরা? গুজরাতকী ফজরবা মমি খর উৎলি। স্পেস তেক্নোলোজিগী তাইবংগী খুমাঙচাউশিনবশিং অসিনা নোংলৈ-নুংশিৎ মাঙজৌন্না খঙবা অমসুং ঐখোয়গী সমুদ্র মপানগী শেন্মিৎলোন ফগৎহনবদশু মতেং পাংগনি”।