প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অলপতে উৎক্ষেপণ কৰা ইঅ’এছ-০৬ উপগ্ৰহে লোৱা ছবি শ্বেয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
02 DEC 2022 6:01PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শেহতীয়াকৈ উৎক্ষেপণ কৰা ইঅ’এছ-০৬ (EOS-06) উপগ্ৰহে লোৱা ছবি শ্বেয়াৰ কৰিছে। প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয় যে মহাকাশ প্ৰযুক্তিৰ জগতখনত এনে অগ্ৰগতিসমূহে ঘূৰ্ণীবতাহৰ সঠিক ভৱিষ্যদ্বাণী কৰাত সহায় আৰু উপকূলীয় অৰ্থনীতিকো প্ৰোৎসাহিত কৰিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
“অলপতে উৎক্ষেপণ কৰা ইঅ’এছ-০৬ উপগ্ৰহে লোৱা ছবি দেখিছেনে? গুজৰাটৰ কিছু সুন্দৰ ছবি শ্বেয়াৰ কৰিছো। মহাকাশ প্ৰযুক্তিৰ জগতখনত এনে অগ্ৰগতিসমূহে আমাক ঘূৰ্ণীবতাহৰ সঠিক ভৱিষ্যদ্বাণী কৰাত সহায় আৰু আমাৰ উপকূলীয় অৰ্থনীতিকো প্ৰোৎসাহিত কৰিব।”

Prime Minister's Office
PM shares breathtaking images from recently launched EOS-06 satellite
02 DEC 2022 6:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared images from the recently launched EOS-06 satellite. The Prime Minister further added that these advancements in the world of space technology will help in better prediction of cyclones and promote the coastal economy as well.
The Prime Minister tweeted;
“Have you come across breathtaking images from the recently launched EOS-06 satellite? Sharing some beautiful images of Gujarat. These advances in the world of space technology will help us to better predict cyclones and promote our coastal economy too.”