Prime Minister's Office
We pay homage to those greats who gave us our Constitution: PM
26 NOV 2022 12:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to those greats who gave us the Constitution and reiterated the commitment to fulfil their vision for the nation.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Today, on Constitution Day, we pay homage to those greats who gave us our Constitution and reiterate our commitment to fulfil their vision for our nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়দা সংবিধান শিন্নবিরম্বা অথোইবশিংগী মফমদা ঐখোয়না শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎচরি: প্রধান মন্ত্রী
26 NOV 2022 12:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐখোয়দা সংবিধান শিন্নবিরম্বা অথোইবশিংগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে অমদি লৈবাক্কীদমক মখোয়না শাগৎচরম্বা মঙলান মঙফাওনহন্নবা লেপ্লিবা খোঙফম অমুক হন্না থমখ্রে‍।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি, কনস্তিত্যুসন দে অসিদা, ঐখোয়দা সংবিধান শিন্নবিরম্বা অথোইবশিংগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে অমদি লৈবাক্কীদমক মখোয়না শাগৎচরম্বা মঙলান মঙফাওনহন্নবা লেপ্লিবা খোঙফম অমুক হন্না থমজরি‍।”