Prime Minister's Office
PM shares news of cheetahs at Kuno
06 NOV 2022 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today informed that after the mandatory quarantine, 2 cheetahs have been released to a bigger enclosure for further adaptation to the Kuno habitat.
Shri Modi tweeted:
“Great news! Am told that after the mandatory quarantine, 2 cheetahs have been released to a bigger enclosure for further adaptation to the Kuno habitat. Others will be released soon. I’m also glad to know that all cheetahs are healthy, active and adjusting well. “

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কুনোদা লৈরিবা চীতাশিংগী পাউ তম্লক্লি
06 NOV 2022 9:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি, ক্বারেন্তিন তৌফম থোকপা তৌরবা মতুংদা, চীতা ২ কুনো হেবিতেত্তা মখা তানা চুশিন্নবা ঙম্নবগীদমক হেন্না চাউনা খাজিনবা মফমদা থাদোকখ্রে হায়না পাউদম্লক্লি‍।
শ্রী মোদীনা ত্বীত তৌরদুনা তমলকখিবদা:
“নুংঙাইরবা পাউনি! ক্বারেন্তিন তৌফম থোকপা তৌরবা মতুংদা, চীতা ২ কুনো হেবিতেত্তা মখা তানা চুশিন্নহন্নবগীদমক হেন্না চাউনা খাজিনবা মফমদা থাদোকখ্রে হায়রি‍। অতৈসু অথবদা থাদোক্লগনি‍। চীতা পুম্নমক মশা ফনা, তিক তিক লাউনা লৈরি অমদি নীংথিনা চুশিন্নরি হায়বা পাউ তাবদসু নুংঙাই‍।”