Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to helicopter crash in Uttarakhand
18 OCT 2022 2:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to helicopter crash in Uttarakhand.
The Prime Minister Office tweeted;
"Anguished by the helicopter crash in Uttarakhand. In this tragic hour, my thoughts are with the bereaved families: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
উত্তরাখন্দদা হেলিকোপ্তর কায়বদা মীশি মীনা য়াওবদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
18 OCT 2022 2:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তরাখন্দদা হেলিকোপ্তর কায়বদা মীশি মীনা য়াওখিবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“উত্তরাখন্দদা হেলিকোপ্তর কায়বনা ৱাখল নুংঙাইহনদ্রে‍। থম্মোয় শোক্নিংঙাই ওইরবা পুংফম অসিদা, অৱাবা মায়োক্নরিবা ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি: পি.এম. @narendramodi”