Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah paid homage to former Prime Minister Bharat Ratna Atal Bihari Vajpayee on his death anniversary by visiting 'Sadaiva Atal' memorial in New Delhi today
Revered Atal Bihari Vajpayee spent every moment of his life in restoring the glory of Mother Bharati
He began a new era of welfare of the poor and good governance in Indian politics and at the same time made the world realize the courage and strength of India, tributes to him on his death anniversary today
16 AUG 2022 1:11PM by PIB Delhi
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah paid homage to former Prime Minister Bharat Ratna Atal Bihari Vajpayee on his death anniversary by visiting 'Sadaiva Atal' memorial in New Delhi today.
In his tweets, Shri Amit Shah said that revered Atal ji spent every moment of his life in restoring the glory of Maa Bharati. He began a new era of welfare of the poor welfare and good governance in Indian politics and at the same time made the world realize the courage and strength of India. Tributes to him on his death anniversary today.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
গৃহ অমসুং কোওপরেসনগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা ঙসি নই দিল্লীদা লৈবা ‘সদৈব অতল’দা চৎতুনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী ভারত রত্ন অতল বিহারী বাজপেয়ীবু মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
ইকাই খুম্নজরবা অতলজীনা মহাক্কী পুন্সিগী মীকুপ খুদিংমক ইমা ভারতীগী মতিক-ময়াই অমুক হন্না হঞ্জিনহনবা ঙম্নবা কত্থোক্তুনা লাকখি
মহাক্না লায়রবশিংগী য়াইফনবা অমসুং ভারতকী রাজনিতীদা গুদ গোভর্নান্স পুরক্নবা অনৌবা চহিচা অমা হৌদোকখি অমসুং মসিগা ইরোইননা মালেমদা ভারতকী থৌনা অমদি মপাঙ্গল অদু খঙহনখি, মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা মহাকপু ইকাই খুম্নবা উৎচরি
16 AUG 2022 1:11PM by PIB Imphal
গৃহ অমসুং কোওপরেসনগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা ঙসি নই দিল্লীদা লৈবা ‘সদৈব অতল’দা চৎতুনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী ভারত রত্ন অতল বিহারী বাজপেয়ীবু মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
মহাক্কী ত্বিতশিংদা শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি ইকাই খুম্নজরবা অতলজীনা মহাক্কী পুন্সিগী মীকুপ খুদিংমক ইমা ভারতীগী মতিক-ময়াই অমুক হন্না হঞ্জিনহনবা ঙম্নবা কত্থোক্তুনা লাকখি। মহাক্না লায়রবশিংগী য়াইফনবা অমসুং ভারতকী রাজনিতীদা গুদ গোভর্নান্স পুরক্নবা অনৌবা চহিচা অমা হৌদোকখি অমসুং মসিগা ইরোইননা মালেমদা ভারতকী থৌনা অমদি মপাঙ্গল অদু খঙহনখি। ঙসি মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা মহাকপু ইকাই খুম্নবা উৎচরি।