Prime Minister's Office
PM congratulates Satwik Sairaj Rankireddy and Chirag Shetty for clinching Gold Medal in Men's Doubles Badminton
08 AUG 2022 7:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Satwik Sairaj Rankireddy and Chirag Shetty for winning Gold Medal in Men's Doubles Badminton at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"India's Badminton contingent has redefined success and excellence. Superb display of teamwork and skills by @satwiksairaj and @Shettychirag04. Proud of them for bringing home the Gold medal. May they keep winning more laurels for India in the times to come. #Cheer4India"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পুৰুষৰ ডাবলছ বেডমিণ্টনত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে সাত্বিক ছাইৰাজ ৰংকীৰেড্ডী আৰু চিৰাগ শেট্টীক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 AUG 2022 7:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাৰ্মিংহাম কমনৱেল্থ গেমছ, ২০২২ক পুৰুষৰ ডাবলছ বেডমিণ্টনত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে সাত্বিক ছাইৰাজ ৰংকীৰেড্ডী আৰু চিৰাগ শেট্টীক অভিনন্দন জনাইছে৷
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয়,
“ভাৰতৰ বেডমিণ্টন দলটোৱে সফলতা আৰু উৎকৃষ্টতাক পুনৰ সংজ্ঞায়িত কৰিছে। @satwiksairaj আৰু @Shettychirag04 দ্বাৰা দলীয় কাম আৰু দক্ষতাৰ চমৎকাৰ প্ৰদৰ্শন। দেশলৈ স্বৰ্ণ পদক অনাৰ বাবে তেওঁলোকক লৈ গৌৰৱবোধ কৰিছো৷ আগন্তুক সময়ত জয়ৰ ধাৰা অব্যাহত ৰাখি তেওঁলোকে ভাৰতৰ বাবে আৰু অধিক সন্মান কঢ়িয়াই আনক।” #Cheer4India"