Prime Minister's Office
PM congratulates Satwik Sairaj Rankireddy and Chirag Shetty for clinching Gold Medal in Men's Doubles Badminton
08 AUG 2022 7:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Satwik Sairaj Rankireddy and Chirag Shetty for winning Gold Medal in Men's Doubles Badminton at Birmingham CWG 2022.
The Prime Minister tweeted;
"India's Badminton contingent has redefined success and excellence. Superb display of teamwork and skills by @satwiksairaj and @Shettychirag04. Proud of them for bringing home the Gold medal. May they keep winning more laurels for India in the times to come. #Cheer4India"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সত্বিক সাইরাজ রঙ্কিরেদ্দী অমসুং চিরাগ সেত্তীবু নুপাগী দবল্স বেদমিন্তন্দা গোল্দ লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
08 AUG 2022 7:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সত্বিক সাইরাজ রঙ্কিরেদ্দী অমসুং চিরাগ সেত্তীবু বর্মিংঘাম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা নুপাগী দবল্স বেদমিন্তন্দা গোল্দ লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“ভারতকী বেদমিন্তন কন্তিঞ্জেন্তনা মায় পাকপা অমসুং মীথোই মীহেনবগী অনৌবা ৱাহন্থোক পীরে। @satwiksairaj অমসুং @Shettychirag04না তীমৱর্ক অমসুং স্কিলগী নীংথিরবা মতৌ উৎখি। মখোয়না গোল্দ মেদল পুরকপসিদা ঐহাক্না চাউথোকচৈ। মখোয়না তুংগী মতমশিংদা ভারতকী অহেনবা মিংচৎ পুরকপা ওইসনু। #Cheer4India"