Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a stampede at the Khatu Shyamji Temple complex in Sikar Rajasthan
08 AUG 2022 9:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a stampede at the Khatu Shyamji Temple complex in Sikar Rajasthan.
The Prime Minister tweeted;
"Saddened by the loss of lives due to a stampede at the Khatu Shyamji Temple complex in Sikar, Rajasthan. My thoughts are with the bereaved families. I pray that those who are injured recover at the earliest."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাজস্থানগী সীকরদা লৈবা খাতু শ্যামজী মন্দির কমপ্লেক্সতা মীয়াম খংচেন চেনশিন্নবদা নেৎশিন্নবদগী লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
08 AUG 2022 9:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজস্থানগী সীকর লৈবা খাতু শ্যামজী মন্দির কমপ্লেক্সতা মীয়াম খংচেন চেনশিন্নবদা নেৎশিন্নবদগী লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“রাজস্থানগী সীকরদা লৈবা খাতু শ্যামজী মন্দির কমপ্লেক্সতা মীয়াম খংচেন চেনশিন্নবদা নেৎশিন্নবনা মরম ওইদুনা মীওই কয়া লৈখিদবদা নুংঙাইতবা পোকই। অৱাবা তারবা ইমুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা ঐহাক্না থৌনিজরি।”