Prime Minister's Office
PM congratulates Nikhat Zareen for winning the Gold medal in Women’s 50kg Boxing at CWG 2022
07 AUG 2022 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nikhat Zareen for winning the Gold medal in Women’s 50kg Boxing at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“Nikhat Zareen is India’s pride. She is a world class athlete who is admired for her skills. I congratulate her on winning a Gold medal at the CWG. Excelling in various tournaments, she has shown great consistency. Best wishes for her future endeavours. #Cheer4India”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সি.দবল্যু.জি.২০২২দা নুপীগী কে.জি. ৫০গী বোক্সিংদা গোল্দ মেদল লৌরকখিবগীদমক্তা নিখত জরীনবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
07 AUG 2022 8:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কমনৱেল্থ গেম্স, ২০২২দা নুপীগী কে.জি. ৫০গী বোক্সিংদা গোল্দ মেদল লৌরকখিবগীদমক্তা নিখত জরীনবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“নিখত জরীন অসি ভারতকী মীংচৎনি। মহাক অসি মহাক্কী হৈথোই-শিংথোইবগীদমক্তা মীয়াম্না শীংথানরিবা মালেমগী থাক্তা লৈবা এথলেত অমনি। ঐহাক্না মহাকপু সি.দবল্যু.জি.দা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোক্লি। তুর্নামেন্ত কয়া অমদা ময়ামদগী মীথোই-মীহেন্দুনা, মহাক্না মহাক্কী থোইদোক-হেন্দোকপগী মতিক অদুবু অদুমক লেংদনা থমখি। মহাক্কী তুংগী পুনশিগীদমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীরি। #Cheer4India”