Prime Minister's Office
PM congratulates Jaismine for winning Bronze Medal in women's 60 KG Boxing
06 AUG 2022 10:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Jaismine for winning Bronze Medal in women's 60 KG Boxing at Birmingham CWG 2022.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Indian athletes at the CWG are excelling in different sports. Glad that Jaismine Lamboria has won a Bronze medal in Boxing. Her sporting success augurs well for the future of Indian boxing. May she keep attaining glory in the coming years. #Cheer4India"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জেসমিনবু নুপীগী কে.জি. ৬০গী বোক্সিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
06 AUG 2022 10:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জেসমিনবু বর্মিংঘাম সি.দবল্যু.জি. ২০২২দা নুপীগী কে.জি. ৬০গী বোক্সিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সি.দবল্যু.জি.দা ভারতকী এথলেতশিংনা তোঙান-তোঙানবা মশানশিংদা ময়ামদগী থোইদোক-হেন্দোক্না উৎলক্লি। জেসমিন লম্বোরিয়ানা বোক্সিংদা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকপা অসিদা য়াম্না নুংঙাই। মহাক্না মশানা অসিদা মাইপাকপা অসিনা ভারতকী বোক্সিংগী তুংগীদমক্তা করি ওইরক্কনি হায়বদু ময়েক শেংনা তাক্লি। মহাক্না লাক্কদবা চহিশিং অসিদা লেপ্তনা অদুমক মাইপাকপা ওইরসনু। #Cheer4India”