Ministry of Communications
Har Ghar Tiranga Campaign: Post Offices to remain open on all days including on holidays till Independence Day
It will facilitate sale and delivery of National flags under Har Ghar Tiranga Campaign
06 AUG 2022 6:30PM by PIB Delhi
To facilitate the sales and distribution of National Flags under Har Ghar Tiranga Campaign, all Post Offices will function on holidays, falling before Independence Day 2022.
All delivery Post Offices and other important post offices, across the country will be functional to the extent for supporting this public campaign.
Special arrangements will be made for the sale of National Flags on public holidays i.e. on 7th, 9th and 14th August 2022 through at least one counter at Post Offices. Special arrangements will also be made for the delivery of the National Flags in all delivery Post Offices.

কম্যুনিকেসন অমসুং ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজী মন্ত্রালয়
হর ঘর তিরঙ্গা কেম্পেন: ছুতি নুমিৎ য়াওনা নীংতম নুমিৎ ফাওবা নুমিৎ খুদিংগী পোস্ত ওফিসশিং হাংগনি
মসিনা হর ঘর তিরঙ্গা কেম্পেনগী মখাদা জাতিগী ফিরাল য়োনবা অমসুং দেলিবরী তৌবদা মতেং পাংলগনি
06 AUG 2022 6:30PM by PIB Imphal
হর ঘর তিরঙ্গাগী মখাদা জাতিগী ফিরাল য়োনবা অমসুং য়েন্থোকপদা মতেং পাংনবা ২০২২গী নীংতম নুমিৎকী মমাংদা তাবা ছুতি নুমিৎশিংদা পোস্ত ওফিস পুম্নমক মথৌ তৌগনি।
লৈবাক শিনবা থুংবদা লৈরিবা দেলিবরী পোস্ত ওফিস পুম্নমক অমসুং অতোপ্পা মরু ওইবা পোস্ত ওফিসশিংশিংনা মীয়ামগী কেম্পেন অসিবু শৌগৎপা ওইনা ছুতি নুমিৎতা মথৌ তৌগনি।
পোস্ত ওফিসশিংদা য়ামদ্রবদা কাউন্তর অমদা মীয়ামগী ছুতি নুমিৎশিং হায়বদি ওগস্ত ৭, ৯ অমসুং ১৪দা জাতিগী ফিরালশিং য়োন্নবগীদমক অখন্নবা মওংদা শেম-শারি। দেলিবরী পোস্ত ওফিস পুম্নমক্তা জাতিগী ফিরালশিং দেলিবরী তৌনবা অখন্নবা মওংদা শেম-শারি।