Prime Minister's Office
PM pays homage to Pingali Venkayya on his birth anniversary
02 AUG 2022 10:16AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Pingali Venkayya on his birth anniversary.
In a tweet the Prime Minister said;
“I pay homage to the great Pingali Venkayya on his birth anniversary. Our nation will forever be indebted to him for his efforts of giving us the Tricolour, which we are very proud of. Taking strength and inspiration from the Tricolour, may we keep working for national progress.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পিঙ্গালি ভেঙ্কৈয়বু মহাক্কী মপোক নুমিৎ পালন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
02 AUG 2022 10:16AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পিঙ্গালি ভেঙ্কৈয়গী মপোক নুমিৎ পালন্দা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিঃ
"ঐহাক্না অথৌবা পিঙ্গালি ভেঙ্কৈয়গী মফমদা মহাক্কী মপোক নুমিৎনা লাকপদা ইকাইখুম্নবা উৎচরি। ঐখোয়গী লৈবাক অসিনা মতম চুপ্পদা মহাক্না ঐখোয়গীদমক ঐখোয়না চাউথোকচরিবা মচু অহুমগী ফিরাল থম্বীরম্বগীদমক মহাক্কী মফমদা লমন তোনশিন্দুনা লৈহৌরগনি। মচু অহুমগী ফিরাল অসিদগী ইথিল অমসুং পাঙ্গল লৌরদুনা ঐখোয়না জাতি চাউখৎনবগীদমক লেপ্পা লৈতনা হোৎনগদবনি।"