Prime Minister's Office
PM meets Economist Nicholas Stern
09 JUL 2022 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met Lord Nicholas Stern, economics professor of London School of Economics. Both dignitaries discussed diverse issues.
In response to a tweet from Lord Nicholas Stern, the Prime Minister tweeted;
"Happy to have met @lordstern1 and discuss diverse issues. His passion towards the environment and nuanced understanding of policy related issues is admirable. He is also optimistic about India and believes in the skills of 130 crore Indians."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইকোনোমিস্ত নিকোলাস স্তর্ন উনখ্রে
09 JUL 2022 8:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লন্দন স্কুল ওফ ইকোনোমিক্সকী ইকোনোমিক্স প্রোফেসার লোর্দ নিকোলাস স্তর্নগা উনখ্রে। শক্নাইরবা অনিমক্না তোঙান-তোঙানবা ৱাফমশিংগী মতাংদা ৱা খন্নখি।
লোর্দ নিকোলাস স্তর্নগী ত্বুইত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বুইত তৌখি;
“@lordstern1 উনবা অমসুং তোঙান-তোঙানবা ৱাফমশিংগী মতাংদা ৱা খন্নবদা হরাওই। অকোয়বগী ফিবমগী মতাংদা মহাক্কী পামজবা অমসুং থৌশিলগা মরী লৈনবা ৱাফমশিংদা মমুৎ তানা খঙবা অসি শিংথাবা য়াই। মহাক্না ভারতকী মতাংদা ফনা উবা ঙম্মি অমসুং ভারতমচা কোতি ১৩০গী হৈথোই-শিংথোইবদা থাজবা থমখি”।