Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in cloud burst near Shree Amarnath cave
08 JUL 2022 9:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives in the cloud burst near Shree Amarnath cave.
The Prime Minister tweeted :
"Anguished by the cloud burst near Shree Amarnath cave. Condolences to the bereaved families. Spoke to @manojsinha_ Ji and took stock of the situation. Rescue and relief operations are underway. All possible assistance is being provided to the affected."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী অমর্নাথ শুরুং মনাক্তা খঙহৌদবা নোংলৈ নুংশিৎকা লোয়ননা অকনবা নোং তাবদা পুন্সি মাঙবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
08 JUL 2022 9:26PM by PIB Imphal
শ্রী অমর্নাথ শুরুং মনাক্তা খঙহৌদবা নোংলৈ নুংশিৎকা লোয়ননা অকনবা নোং তাবদা পুন্সি মাঙবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“শ্রী অমর্নাথ শুরুং মনাক্তা খঙহৌদবা নোংলৈ নুংশিৎকা লোয়ননা অকনবা নোং তাবদা পুন্সি মাঙবনা থৱাই ৱাহল্লে। হৌজিক ওইরিবা ফিভম খঙনবগীদমক্তা @manojsinha_ Jiগা ৱারী শারে। তেংবাংবা অমসুং মী কনবগী থবক হৌজিক চত্থরি। অৱাবা তারবা মীওইশিংদা পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংলি”।