প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী অমৰনাথ গুহাৰ ওচৰত ডাৱৰ বিস্ফোৰণৰ ফলত প্ৰাণ হেৰুওৱালোকৰ প্ৰতি শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
08 JUL 2022 9:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰী অমৰনাথ গুহাৰ ওচৰত ডাৱৰ বিস্ফোৰণৰ ফলত প্ৰাণ হেৰুওৱা লোকসকলৰ প্ৰতি শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ টুইটত কয়:
"শ্ৰী অমৰনাথ গুহাৰ ওচৰত হোৱা ডাৱৰ বিস্ফোৰণৰ বাবে মই দুখিত। শোকসন্তপ্ত পৰিয়াললৈ মোৰ সমবেদনা। শ্ৰী মনোজ সিংহজীৰ সৈতে কথা পাতি পৰিস্থিতিৰ বুজ লৈছো মই। উদ্ধাৰ আৰু সাহায্য অভিযান চলি আছে। লোকসকলক সকলো সম্ভৱ সহায় আগবঢ়োৱা হৈছে।"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in cloud burst near Shree Amarnath cave
08 JUL 2022 9:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives in the cloud burst near Shree Amarnath cave.
The Prime Minister tweeted :
"Anguished by the cloud burst near Shree Amarnath cave. Condolences to the bereaved families. Spoke to @manojsinha_ Ji and took stock of the situation. Rescue and relief operations are underway. All possible assistance is being provided to the affected."