Prime Minister's Office
PM condoles the demise of noted singer, Krishnakumar Kunnath popularly known as KK
01 JUN 2022 12:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted singer, Krishnakumar Kunnath popularly known as KK. Shri Modi said that his songs reflected a wide range of emotions to the people of all age groups.
The Prime Minister tweeted;
"Saddened by the untimely demise of noted singer Krishnakumar Kunnath popularly known as KK. His songs reflected a wide range of emotions as struck a chord with people of all age groups. We will always remember him through his songs. Condolences to his family and fans. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কে.কে. হায়না মীয়াম্না খঙনবা মমিং লৈরবা শৈশকপা, কৃষ্ণকুমার কুন্নাথনা লৈখিদবদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 JUN 2022 12:30AM by PIB Imphal
কে.কে. হায়না মীয়াম্না খঙনবা মমিং লৈরবা শৈশকপা, কৃষ্ণকুমার কুন্নাথনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্কী ঈশৈশিং অসিনা চহি কাংলুপ পুম্নমক্কী মীওইশিংদা ইমোসন মখল কয়া পোকহনখি হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি:
“কে.কে. হায়না মীয়াম্না খঙনবা মমিং লৈরবা শৈশকপা, কৃষ্ণকুমার কুন্নাথনা মনুং মতম চাদনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী ঈশৈগী শৈহেকশিংনা চহি কাংলুপ পুম্নমক্কী মীওইশিংদা ইমোসন মখল কয়া পোকহনখি। মহাক্কী ঈশৈশিংগী খুত্থাংদা ঐখোয়না মহাকপু মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমদি মহাকপু পামজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”